Afterkorona druženje na vrtu & sedvič s telečjo kračo

Datum in čas dogodka: 04. maj 2020 ob 9:00 - 21:00

V ponedeljek, 4. maja je bistro Švicarija v Tivoliju ponovno odpirl svoja (predolgo zaprta) vrata. Nestrpno smo čakali, da vnovič oživimo kulinariko in meščanske zgodbe, ki jih pišemo z vami, dragi someščani.

Afterkorona druženje na vrtu & sedvič s telečjo kračo

Za vrhunsko glasbeno podlago, ki sovpada s ponovnim odprtjem vrat, sta poskrbela ljubljenca ljubljanske glasbene scene, DJ Monday in DJ Bayo z bogatim naborom vinylk, za kulinarične presežke s prefinjenim izborom jedi pa seveda mi.

Poleg redne ponudbe vsekakor nismo pozabili na uspešnico našega bistroja in vašo najljubšo jed – telečjo kračo, ki smo jo tokrat z malce preobleke ponudili v obliki sendviča, ki se je pripravljal pred gosti. 

Zahvaljujemo se vam, da ste prišli na svež zrak v zavetje Tivolija in se po skoraj dveh mesecih socialne izolacije malce razvajali v naši družbi. Nazdravljamo na dejstvo, da bistro Švicarija spet postaja prostor, kjer se boste domače počutili tako mimoidoči sprehajalci, ki si zaželite kave, zajtrka, kosila ali zgolj kozarček ta dobrega, kot tudi tisti najbolj zagrizeni ljubitelji kulinarike in gurmanskih dobrot.

Kaj še dogaja?

Nedeljsko kosilo - ob nedeljah na kračo
Datum dogodka: 13. december 2020

Nedeljsko kosilo - ob nedeljah na kračo

Ob nedeljah lepo povabljeni k nam v Tivoli na Nedeljsko ljubljansko kosilo ob klavirski glasbeni spremljavi slovenske popevke.

Več o dogodku
GRILL&CHILL v Tivoliju & DJ Monday
Datum dogodka: 27. maj 2020

GRILL&CHILL v Tivoliju & DJ Monday

Nikakor ne bomo pustili, da vreme narekuje našo zgodbo, zato bomo zaradi četrtkove slabše napovedi GRILL&CHILL v Tivoliju izpeljali v sredo, 27.5.2020 od 10:00 do 21:00.

Več o dogodku

Mi ‘mamo se fajn

Oglejte si fotografije dogodkov in se sami prepričajte, zakaj nas obiskati!

8 fotografij | 21. maj 2020

GRILL&CHILL v Tivoliju & DJ Udo Brenner

17 fotografij | 07. maj 2020

GRILL&CHILL v Tivoliju & DJ Woo D

24 fotografij | 04. maj 2020

Afterkorona druženje na vrtu & sedvič s telečjo kračo